Gratis workshop teeltplan maken

Een teeltplan (moestuinplanning) is de basis voor een productieve moestuin en dus de eerste stap naar een indrukwekkende oogst. Veel beginnende tuiniers vinden het maken van een teeltplan moeilijk maar eigenlijk valt het best mee! In deze workshop leg ik je in iets meer dan een half uit hoe je je eigen teeltplan opstelt. Zodat ook jij volgend moestuinseizoen bijna het hele jaar uit eigen tuin kan eten!

Wat een ontzettend leuke workshop! Kort en bondig uitgelegd hoe je toch heel makkelijk een teeltplan kunt maken. Al die tijd heb ik er blijkbaar veel te moeilijk over gedaan. En wat een geweldig idee om te werken met pictogrammen. Die kun je elk jaar opnieuw gebruiken en zo ook eens wat anders proberen te zaaien.

Ageda, www.elkedaggroener.nl

Sinds dit voorjaar heb ik een klein tuintje. Volstrekte beginner. Ik moest nog alles leren. Er is dan ook het een en ander fout gegaan. Te laat (en te vroeg) geoogst, te kleine plek voor bv de courgette, te veel sla tegelijk oogstbaar. enz. In het half uur dat de workshop duurde, heb ik al heel veel dingen gehoord waar ik volgend voorjaar goed gebruik van kan maken. Dank je wel!

Renée

Dank voor alle info. Ik heb de video bekeken en die is zeer nuttig voor mensen die beginnen. Mooi overzichtelijk en helder uitgelegd. En nu kunnen ze zelf aan de slag.

Cor, www.facebook.com/grienepoarte/

Dank voor je heldere uitleg en prachtige moestuinpictogrammen. Zondag spitdag met het mooie weer. Kunnen we gelijk aan de slag!

Caroline

Registreer een account voor gratis toegang!

Wil je de workshop volgen? Maak dan een account om toegang te krijgen tot de gratis workshop!